home   marketing kontakt

http://rs.mvp.hr/?mh=334&mv=1932  

 

SRBIJA I CRNA GORA

home
Biznis i Ekonomija
Društvo
Kompjuteri i Internet
Korisne informacije
Mediji
Nauka i Obrazovanje
Regionalno
Sport i Rekreacija
Turizam i Putovanja
Umetnost i Kultura
Zabava
Zdravlje
Izdvojeno

 

 knjiga gostiju
 marketing
 kontakt
 

Hoteli  (39)
Aleksandar Palas Hotel
  Hotel u centru Beograda, veoma intiman i miran, čiji menadžment i osoblje sa velikim zadovoljstvom dočekuju i služe goste na najbolji mogući način.
Kralja Petra 13-15, 11000 Beograd
Best Western Hotel Šumadija
  Hotel sa četriri zvezdice savremenog poslovnog tipa sa odgovarajućim komforom po svetskim standardima u kome je na veoma originalan način ostvaren uspešan spoj tradicionalnih srpskih vrednosti sa zahtevima modernih vremena.
Šumadijski trg 8, 11030 Beograd
Crna Gora - Hoteli
  Prezentacija čiji je cilj da predstavi celokupnu ponudu hotela i drugih smeštajnih objekata u Crnoj Gori kao i ostale korisne turističke informacije. 
Dizajn Hotel Mr. President
  Prezentacija prvog Design Hotela u Srbiji koji gostima pruža više od prenoćišta.
Karađorđeva 75, 11000 Beograd
Garni-Hotel "Splendid"
  Hotel sa tri zvezdice smešten u centru grada, u mirnoj ulici, sa 18 jednokrevetnih i 32 dvokrevetne sobe.
Dvorska 5, 11000 Beograd
Hotel "Đurić"
  Oficijelna prezentacija hotela smeštenog u Petrovcu na moru u blizini glavne gradske plaže. Hotel se sastoji od 20 luksuzno opremljenih soba, recepcije i restorana koji pruža usluge ishrane sopstvenih gostiju.
Miloša Obrenovića 86, 11500 Obrenovac
Hotel "Aleksandar"
  Vrhunski opremljen hotel sa četiri zvezdice izgrađen po najvišim svetskim standardima sa 20 soba i 7 apartmana koji pružaju izuzetan komfor.
Bulevar cara Lazara 79, 21000 Novi Sad
Hotel "Ekscelzior"
  Hotel sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja koji se odlikuje kvalitetom i dobrom uslugom. Raspolaže sa 56 komfornih soba sa kupatilom, kablovskom televizijom i direktnom telefonskom linijom.
Kneza Miloša 5, 11000 Beograd
Hotel "Jele-Ježevica"
  De luks apartmantski objekat sa tri zvezdice na nadmorskoj visini od 600 metara smešten u prirodnoj okolini idealnoj za odmor i rekreaciju.
31213 Ježevica
Hotel "Kasina"
  Stari beogradski hotel sa prostranom baštom i pivnicom smešten u samom centru grada koji gostima nudi kvalitetan smeštaj u savremeno opremljenim i klimatizovanim sobama i apartmanima.
Terazije 25, 11000 Beograd
Hotel "Klub Satelit"
  Sve vrste hotelskih usluga po pristupačnim cenama uz atraktivne sadržaje koji odgovaraju svim vidovima odmora, rekreacije, sportskih priprema, održavanju seminara i poslovnih sastanaka tokom cele godine.
Obudojevica bb, 31315 Zlatibor
Hotel "Kontinental"
  Hotel smešten na levoj obali reke Save u poslovnom centru Beograda sa 415 soba, uključujući i 30 apartmana, opremljenih po najvišim svetskim standardima, osam banket i konferencijskih sala, vrhunskim restoranima i sportsko-rekreativnim centrom.
Vladimira Popovića 10, 11070 Novi Beograd
Hotel "Lav"
  Hotel koji gostima nudi 55 kreveta u 31-oj moderno opremljenoj sobi, aperitiv bar, restoran, letnji restoran, internet klub, sopstveni parking i vrhunsku uslugu.
Cara Dušana 240, 11080 Zemun
Hotel "Le Petit Piaf"
  Hotel smešten u istočnom delu starog Beograda u Skadarliji, izuzetno atraktivnoj turističkoj lokaciji poznatoj po kultnim restoranima, umetničkim galerijama, antikvarnicama i prodavnicama suvenira: sobe i apartmani, restoran, usluge, rezervacije.
Skadarska 34, 11000 Beograd
Hotel "Mažestik"
  Hotel sa 4 zvezdice smešten na veoma pogodnoj lokaciji u najužem centru Beograda u kome će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje onako kako to dolikuje hotelu sa šest decenija dugom tradicijom.
Obilićev venac 28, 11000 Beograd
Hotel "Metropol"
  Hotel smešten u samom centru Beograda koji gostima nudi moderno opremljene sobe i apartmane, restoran "Arhiv", uređen u tradicionalnom srpskom stilu, u kome se mogu organizovati privatni ili poslovni ručkovi i večere kao i druge atraktivne sadržaje.
Bulevar Kralja Aleksandra 69, 11000 Beograd
Hotel "Moskva" - Beograd
  Hotel sa četiri zvezdice koji se nalazi u samom centru grada sa raznovrsnim sadržajima, posebno pogodan za poslovne ljude.
Balkanska 1, 11000 Beograd
Hotel "N"
  Zvanična prezentacija: ponuda, sobe, rezervacije, omladinske kartice, cenovnik.
Bilećka 57, 11040 Beograd
Hotel "Palas"
  Hotel smešten u samom centru Beograda sa 71 sobom 15 apartmana, dva restorana, aperitiv barom, salom za bankete, TV salom, Internet centrom, frizerskim i krojačkim salonom, kockarnicom i garažom.
Topličin Venac 23, 11000 Beograd
Hotel "Perla"
  Hotel sa četiri zvezdice u centru Herceg Novog koji uz srdačnu dobrodošlicu nudi sve vrste usluga koje očekuju moderni poslovni ljudi, putnici i turisti.
Šetalište 5 Danica 98, 85340 Herceg Novi
Hotel "Plaža" - Ćuprija
  Hotel smešten na samoj obali Velike Morave koji gostima, kako lokalnim poslovnim ljudima tako i putnicima u tranzitu, nudi prijatan ambijent i kvalitetnu uslugu.
Beogradska bb, 35230 Ćuprija
Hotel "Pošta"
  Hotel sa dugom tradicijom, sagrađen 1938. godine, koji gostima nudi gostoprimstvo i toplinu. Na raspolaganju su 6 jednokrevetnih i 26 dvokrevetnih soba kao i restoran i kafe bar u kojima se mogu organizovati sve vrste događanja.
Savska 3, 11000 Beograd
Hotel "Prag"
  Hotel sa tri zvezdice u samom centru Beograda, u neposrednoj blizini autobuske i železničke stanice i 20 km. od aerodroma, sa 116 savremeno opremljenih soba za udoban smeštaj gostiju. ored hotelskog smeštaja gostima je na raspolaganju: kafe-bar, restoran, letnja bašta i noćni restoran.
Kraljice Natalije 27, 11000 Beograd
Hotel "Reks"
  Hotel sa tri zvezdice smešten u centru grada sa sobama visokog komfora i širokom lepezom usluga na zavidnom nivou.
Sarajevska 37, 11000 Beograd
Hotel "Rimski" - Novi Sad
  Hotel smešten u starom delu grada u blizini svih važnijih gradskih lokacija koji gostima nudi prijatan boravak uz maksimalni komfor kao i sve ono što je potrebno da bi se osećali kao kod kuće.
Jovana Cvijića 26, 21000 Novi Sad
Hotel "Rojal"
  Jedan od najstarijih hotela Beogradu koji raspolaže sa 120 soba, restoranom, barom i drugim sadržajima. Smešten je u strogom centru tako da se od njega veoma lako stiže do odredišta u bilo kom delu grada.
Kralja Petra 56, 11000 Beograd
Hotel "Rubin"
  Elegantan hotel namenjen pre svega poslovnim ljudima sa prijatno uređenim sobama, restoranom i čuvanim parkingom smešten na centralnom gradskom trgu odakle se lako dolazi do svih interesantnih destinacija.
Hotel "Srbija"
  Hotel sa tri zvezdice smešten u osamnaestospratnici pored šume u centru grada koji gostima nudi: 330 soba, 3 ekskluzivna apartmana i 1 deluks porodični apartman kao i dodatnu usluge besplatanog parkinga sa video nadzorom.
Ustanička 127c, 11000 Beograd
Hotel "Union"
  Hotel smešten u "srcu" poslovnog i kulturnog dela grada sa 102 kreveta u 54 sobe i 6 apartmana. Pored smeštaja hotel ima i restoran sa oko 200 mesta, banket salu, piano bar, kockarnicu kao i 12 parking mesta.
Kosovska 11, 11000 Beograd
Hotel "Vila Modeks"
  Objekat autentične arhitekture koji raspolaže sobama i apartmanima visoke kategorije koji zadovoljavaju najviše svetske standarde. Gostima nudi izvanrednu uslugu i moderan enterijer što ga čini pravim mestom za odmor i nastavak putovanja.
Carice Milice bb, 35250 Paraćin
Hotel "Zlatnik"
  Oficijelna prezentacija hotela sa 5 zvezdica koji predstavlja kombinaciju elegancije i šarma: lokacija, restorani, sobe, ponuda, cenovnik, rezervacije.
Slavonska 26, 11080 Zemun
Hotel Admiral Club Beograd
  U najstarijem delu Beograda, balkanske prestonice, Dorćolu, nalazi se hotel sa četiri zvezdice koji uzdiže duh, golica vaša čula i raspaljuje maštu, oblikovan u duhu akademizma tipa renesansnih palata sa dekorativnom fasadom.
Vanizelosova 31, 11000 Beograd
Hotel Amfora
  Uspešan turistički objekat, sa 3 zvezdice, smešten na oko 500m. od centra grada sa velikim brojem soba, restoranom, baštom i prostranim parkingom sa garažama.
Balkanska 82, 18320 Dimitrovgrad
Hotel Astoria
  Hotel sa tri zvezdice smešten u centru grada, blizu autobuske i železničke stanice.
Milovana Milovanovića 1, 11000 Beograd
Hotel Balkan
  Hotel smešten u samom centru Beograda koji svojim sadržajima i uslugom predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju iz uživanja: istorijat, rezervacije, smeštaj.
Prizrenska 2, 11000 Beograd
Hotel Gymnas
  Hotel sa 4 zvezdice čiji ambijent odiše prijatnošću, komforom, praktičnošću i umetničkim šarmom koji goste ne ostavljaju ravnodušnim. Raspolaže sa 6 apartmana, 17 dvokrevetrnih i 4 trokrevetne sobe, aperitiv barom, letnjom terasom, VIP salonom kao i fitnes centrom.
Teodora Pavlovića 28, 21000 Novi Sad
Hoteli Srbije
  Pregled hotela i drugih smeštajnih objekata u Srbiji sa relevantnim podacima.
Hoteli u Srbiji i Crnoj Gori
  Informacije o hotelima: opis, hotelski sadržaji, fotografije, pretraga i rezervacija smeštaja.
Gnjionska 2/5, 11253 Beograd
Hyatt Regency Beograd
  Oficijelna prezentacija: smeštaj, sadržaji, specijalna ponuda, foto tura.
Milentija Popovića 5, 11070 Novi Beograd 
 
   Zdravko Colic - Cija je ono zvijezda           
 

Katalog ex-YU

vijesti
auto-moto
sport
kladionice
muzika
novac
finan. planiranje
putovanja
aerodromi
aviokompanije
internet
software - hardware
mobiteli
gastronomija
zdravlje
 
radio
televizija
novine i magazini
mediji u svijetu
sve države svijeta
telefonski menici
loto - bingo
prognoza vremena
stanje na putevima
kursna lista
oglasi
posao
gradovi
Sarajevo start
Zagreb start
igrice online
mp3
chat i forumi
SMS
kućni ljubimci
astrologija
astrološki znakovi
horoskop
poznanstva
night life info
za odrasle 18+
zanimljivo
na današnji dan ...
prevedite tekst
humor
vic dana
 

home postavi kao pocetnu stranicu dodaj u favorite forum knjiga gostiju marketing kontakt

 

@ 2009 Zeljko Rodic